Sempre hi ha un lloc on amagar-te, un petit racó on pots ser tu mateix sense que et vigilin ulls inquisidors. Aquest és el meu petit amagatall privat

jueves, 11 de noviembre de 2010

Nits de Medi


Sento enyorança de les nits al Mediterráneo, l'emblemátic pub del carrer Balmes que li deu el nom a la cançó del mestre Serrat. Deu ser que últimament no vaig de concerts i és el més semblant quan els músics del local interpreten al tambuert, en les seves actuacions de quaranta minuts, versions de Sabina, Serrat, Antonio Vega, Calamaro o algun que altre clàssic del rock americà.

Hi havia una època que hi feiem vida al Medi, com l'anomenen els habituals, i veiem passar les nits entre cerveses i crispetes. Sí, trobo a faltar les crispetes i que et facin compartir taula per tal de optimitzar l'espai ( o més ben dit per assegurar-se més caixa). No em molesta, a vegades es coneixen persones curioses i la majoria de les vegades cadascú està a lo seu parlant fluixet o aplaudint les actuacions.

L'ambient del pub és el millor: encara hi ha gent que intenta viure de la música i que hi creu sobre tot como l'Albert Fibla, Pedro Javier Hermosilla o Joan Tena tots sortits de la cantera del cor del carrer Balmes.
Toca fer un Medi aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario