Sempre hi ha un lloc on amagar-te, un petit racó on pots ser tu mateix sense que et vigilin ulls inquisidors. Aquest és el meu petit amagatall privat

viernes, 15 de mayo de 2009

Bookcrossing


Petits detalls, petits actes, minúscules accions fan moviments preciosos com el Bookcrossing ¿què és això? molt senzill, consisteix en deixar llibres en llocs públics perquè qui sigui l'agafi, el llegeixi i el torni a deixar en un altre lloc. Una cadena meravellosa amb la generositat i el component sorpresa com a ingridients bàsics.

Evidenment hi ha qui està en contra sobretot els editors i llibreters que viuen d'això però, sincerament, no crec que s'hagin de preocupar en absolut perquè aquest moviment encara és molt minoritari. M'encanta perquè crec que l'art no té preu i va acompanyat d'un cert romanticisme (a mi m'ho sembla el fet de trobar un llibre en un banc de bon matí o sota un arbre i llegir els comentaris que ha deixat algú altre)que n'eleva el significat. Així que he decidit seguir amb l'exemple i sumar-me a la causa i avui buscaré un lloc on pugi deixar un llibre per ser trobat amb nota inclosa.

Us deixo una imatge d'un llibre que un bookcrosser va deixar a les escales del metro de la parada de la L1 Rambla Just Oliveras.

No hay comentarios:

Publicar un comentario