Sempre hi ha un lloc on amagar-te, un petit racó on pots ser tu mateix sense que et vigilin ulls inquisidors. Aquest és el meu petit amagatall privat

jueves, 16 de abril de 2009

After Dark



“After Dark” és d'aquells llibres que m'han arribat especialment tot i que el que explica és una historia d'encontres en un moment especial del dia : la nit. Entre el transcurs entre les 12 de la nit i les 7 del matí una serie de personatges es troben, es relacionen, surten de l'escena i es tornen a trobar per contar-nos que passa a les hores bruixes quan la resta dorm.

La Mari llegeix un llibre a mitjanit en una cafeteria de pas i un conegut la retroba, parlen de la seva germana que està en coma. El noi toca en una banda de música i és amic de la propietaria d'un “love hotel que no deixa de ser la secundaria revelació de la història. Què passa a After Dark? No us ho sabria dir però val la pena llegir-la per escoltar tot el que tenen a dir-nos els seus personatges.

1 comentario:

  1. És un dels que tinc pendents, el meu cunyat és un fanàtic de l'autor.
    Per cert, ara que s'acosta Sant Jordi et faig una recomanació per passar una inquietant, emocionant i patidora estona: "La Carretera" de Cormac MacCarthy guanyadora d'un premi Pulitzer. És una novel.la d'aquelles que no pots parar de llegir, en serio, si pots, llegeix-la.

    ResponderEliminar