Sempre hi ha un lloc on amagar-te, un petit racó on pots ser tu mateix sense que et vigilin ulls inquisidors. Aquest és el meu petit amagatall privat

viernes, 28 de enero de 2011

Blue Valentine



El cartell de la peli enganya, no és una comèdia romàntica d'aquelles que de tant en tant m'agraden veure i pensar, que en algun univers alternatiu, en seria fantàstic ser-ne la protagonista. A la peli apareix el prota del Diari de Noah però res a veure, aquí Noah es diu Dean i és un home corrent sense ombres de príncep blau.

No és una peli memorable perquè amb aquest argument hi ha un centenars de pelis cada any: el fi d'una parella a causa de la rutina, el desgast i la implacable data de caducitat. Ella es diu Cindy i ell Dean i la seva història és com la de molts d'altres quan els camins es bifurquen i quan les promeses inevitablement es trenquen, quan neix la necessitat de fer mal al altre tot i que això suposi fer-se'n a un mateix. Masoquisme dual i qüotidià.

El punt fort són les interpretacions de Ryan Gosling i Michelle Williams, els dos estan força inspirats sobretot ella que només amb la mirada i una bona col·lecció de silencis pots llegir que li passa pel cap.Probablement una de les actrius més en forma ara mateix i veurem que és capaç de fer l'any vinent quan es posi a la pell de Marilyn.

domingo, 16 de enero de 2011

Els dilluns al sol

...i els dimarts, dimecres, dijous, divendres des de fa més d'un any ...i no puc més. Al principi era frustació ara es desesperació i depremiment constant. No paro de preguntar-me si realment no sóc bona per a res, ahir mateix vaig veure com em descartaven d'un procés per vendre mobles. En van venir ganes de tirar un gerro al terra ¿ni per vendre mobles sóc bona?

Dimecres rebia una trucada que em deia que havien escollit una altra persona “que s'ajustava millor al perfil que estaven buscant”. Irònicament aquestra frase la vaig pronunciar jo durant molts anys i aquí estic veient com passen els dies per ser una més d'aquelles persones que no tenen ni dret atur.
No sé si hauria d'escriure això però ara mateix és la única manera de canalitzar les meves llàgrimes somortes i, rídiculament, espero que al treure-ho cap afora alguan cosa canviï .

domingo, 9 de enero de 2011

Lucha de gigantes

Demà al matí potser tinc una nova possible oportunitat, un altre cop intentant enfrentar-me a aquest món descomunal. A una veritable lluita de gegants per un mateix objectiu.

Lucha degigantes
Convierte,
El aire en gas natural
Un duelo salvaje
Advierte,
Lo cerca que ando de entrar
En un mundo descomunal
Siento mi fragilidad.

Vaya pesadilla
Corriendo,
Con una bestia detras
Dime que es mentira todo,
Un sueño tonto y no más
Me da miedo la inmesidad
Donde nadie oye mi voz.

Deja de engañar
No quieras ocultar
Que has pasado sin tropezar
Monstruo de papel
No sé contra quien voy
O es que acaso hay alguien mas aquí?

Creo en los fantasmas terribles
De algun extraño lugar
Y en mis tonterías
Para hacer tu risa estallar

Deja de engañar
No quieras ocultar
Que has pasado sin tropezar
Monstruo de papel
No se contra quien voy
O es que acaso hay alguien más aquí?

Deja que pasemos sin miedo


    
Antonio Vega - Lucha de gigantes
Carregat per aosonho. - Descobreix altres videoclips.