Sempre hi ha un lloc on amagar-te, un petit racó on pots ser tu mateix sense que et vigilin ulls inquisidors. Aquest és el meu petit amagatall privat

domingo, 16 de agosto de 2009

Descobriments

Com sempre apareixen nous descobriments, aquests són alguns que han arribat durant l'estiu:



1. The Big Bang Theory





Sit-com americana sobre 4 enginyers/físics amb alt component geek, dos d'ells viuen junts (Leonard i Sheldon) i un bon dia descobreixen que tenen veïna nova. Una rossa american-style que no enten gens ni mica als quatre nois. Ideal per passaar 20 minuts rient.



2. Pajaro Sunrise






Navegant pel my space dels Vetusta van aparèixer davant, primer em vaig quedar amb el nom del grup i després amb una de les cançons. Perfecte per tenir de fons mentre llegeixes o dones un tomb per Barcelona. Són espanyols encara que no ho sembli.


3. Kentucky Bar
El Kentucky bar no és un descobriment d'estiu però ha esclatat durant el juliol. Amb més pinta de bar americà que d'una altra cosa la seva fauna és impressioant: guiris despistats, veïns del Raval, bohemis de totes les contrades, amants de la nit i un gat ... El gat majestuós que s'ho mira tot des de la seva posició privilegida i escolta la juxebox de fons.

Descobriments

Com sempre apareixen nous descobriments, aquests són alguns que han arribat durant l'estiu:

1. The Big Bang Theory
Sit-com americana sobre 4 enginyers/físics amb alt component geek, dos d'ells viuen junts i un bon dia descobreixen que tenen veïna nova. Una rossa american-style que no enten gens ni mica als quatre nois. Ideal per passar 20 minuts de rialles.

lunes, 10 de agosto de 2009

Decepció


Coneixes la sensació de tenir la necessitat de menjar un croissant de xocolata i no trobar-ne cap en dos quilòmetres a la rodona? Coneixes la sensació de retrobar-te amb un vell amic amb qui acostumaves a parlar de tot i veure que no tens res a dir-li? Coneixes la sensació d'esperar el resultat d'unes notes i no haver aprovat? Segur que si, la paraula és decepció. Dos dies consecuties de decepció que se solucionaran a base d'analitzar-les i racionalitzar-les.

miércoles, 5 de agosto de 2009

Seguim sumant


29 anys i seguim sumant. Gust de cafè amb llet del matí, olor a las magdalenes de xocolata que em menjo amb els companys de feina per celebrar-ho, tacte a sorra que se m'enganxa al peu i a tots els llocs possibles del meu cos, sona el mòbil que m'avisa que hi ha gent que es recorda de mi i la vista del mar desde les roques fan d'avui un dia gairebé perfecte.

Des de fa uns anys els meus aniversaris em fan sentir afortunada perquè al meu costadet hi ha gent valiosa i vull que segueixi sent així.

martes, 4 de agosto de 2009

29...

Avui faig 29 anys